Λίγα λόγια για τα μαλλιά

ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΛΛΙΑΦΥΣΙΚΑ ΜΑΛΛΙΑ

Τα φυσικά μαλλιά που χρησιμοποιούμε στην ΕΧΤΕ είναι 100% φυσικό μαλλί επεξεργασμένο κατά τέτοιο τρόπο ώστε η τρίχα να διατηρεί τις ιδιότητες της. Είναι πάρα πολύ σημαντικό ο τρόπος επεξεργασίας των μαλλιών να γίνετε έτσι ώστε να μην καταστρέφεται η δομή της τρίχας (λέπια) οπότε και η τρίχα να μπορεί να αντιδράσει φυσιολογικά στις ανάλογες εργασίες (βαφή , ίσιωμα , χτένισμα) και βεβαία να κρατάει την αρχική της φόρμα χωρίς να φριζάρει ή μπερδεύει το μαλλί. Ο τόπος και ο τρόπος περισυλλογής αυτών των φυσικών μαλλιών που χρησιμοποιούνται παίζει επίσης καθοριστικό ρόλο στη βαθμίδα ποιότητας που μπορεί κανείς να διαπιστώσει. Έτσι βλέπουμε και στην γενικότερη αγορά διαφορές ανάμεσα σε τιμές και ποιότητα μαλλιών. Επίσης ένα πάρα πολύ σημαντικό στοιχείο για την επιλογή τρίχας είναι τα  Remy η non-Remy  μαλλιά.

Remy μαλλιά εννοούμε τα μαλλιά που έχουν την ίδια φορά της τρίχας από άκρη σε άκρη, με λίγα λόγια ίδια κατεύθυνση των λεπιών της τρίχας. Είναι ίσως ο σημαντικότερος λόγος που θα αξιολογούσε κανείς για την σταθερότητα της ποιότητας και συνεπώς αποτελέσματος, (με τα  Remy  μαλλιά αποφεύγουμε συνήθως το να μπερδεύονται τα μαλλιά ή να μην χτενίζονται άνετα).

VIRGIN ΜΑΛΛΙΑ

Τα μαλλιά virgin (παρθένα) είναι κομμένα φυσικά μαλλιά (κοτσίδα) κατευθείαν από κεφάλι χωρίς να έχουν υποστεί όμως καμιά χημική ή τεχνητή επεξεργασία. Αυτό σημαίνει ότι στη συγκεκριμένη ποιότητα τρίχας έχουμε ένα ατόφιο φυσικό μαλλί που μας δίνει την δυνατότητα όμως να επέμβουμε χρωματικά είτε με χημική εργασία είτε με τεχνητή εργασία και να κάνουμε από την αρχή αυτό που θέλουμε. Τα virgin  μαλλιά είναι πραγματικά δυσεύρετα και πιο ακριβά από τα υπόλοιπα. Στην EXTE διαθέτουμε virgin μαλλιά για ιδιαιτέρους v.i.p. πελάτες μας και όχι μόνο. Αν θέλετε λοιπόν να χαρείτε τα ξεχωριστά και ιδιαίτερα virgin μαλλιά της EXTE δεν έχετε πάρα να μας επισκεφθείτε σε ένα από τα καταστήματα μας ή να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε κάποιος ειδικός συνεργάτης μας θα σας ενημερώσει και κατευθύνει ανάλογα με τις απαιτήσεις και ανάγκες σας.

Κορυφη! Designed by webLiVE
Social:
FACEBOOK