Τι είναι ποστίς

ΠΟΣΤΙΠΟΣΤΙΣΣ

Τα μαλλιά που χρησιμοποιούνται στα ποστίς της ΕΧΤΕ χωρίζονται σε:

1. ΦΥΣΙΚΑ

2. ΤΕΧΝΗΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Τα ποστίς κατασκευάζονται ανάλογα με τις ανάγκες και απαιτήσεις του πελάτη μας. Γι αυτό πέρα από την στάνταρ βάση που χρησιμοποιούμε για την προσαρμογή των μαλλιών έχουμε και την δυνατότητα ειδικών παραγγελιών και ειδικών κατασκευών.

ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΣΤΙΣ

Τα μαλλιά που χρησιμοποιούνται για τα ποστίς της ΕΧΤΕ είναι 100% εγγυημένα Remy φυσικά μαλλιά και έχουν όλες τις προδιαγραφές της φυσικής τρίχας, έτσι ώστε να μπορούμε να κάνουμε και τις ανάλογες εργασίες, με αυτό τον τρόπο παρέχουμε μεγάλη διάρκεια ζωής των μαλλιών του ποστίς και έχουμε πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Κάντε δώρο στον εαυτό σας η στην φίλη σας κάτι που θα χαίρετε για πολύ καιρό.

Το ποστίς είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να είμαστε πάντα χτενισμενες και περιποιημένες.

Στην ΕΧΤΕ έχουμε την δυνατότητα να καλύψουμε όλες τις φυσικές αποχρώσεις και τόνους μαλλιών όπως επίσης και όλα τα μήκη μαλλιών.

Τα φυσικά ποστίς διατίθενται επίσης σε ίσια , σπαστά , μπουκλαριστά , σγουρά.

Υ.Γ. Τα φυσικά , μαλλιά που χρησιμοποιούμε έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά που έχουν οι φυσικές τρέσες της EXTE (AFRODITE), Βαφές, Περμανάντ, Ανταύγειες, Χτένισμα, Κούρεμα.

ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΠΟΣΤΙΣ

Μέσα από μια μεγάλη γκάμα από τύπους χρώματα και αποχρώσεις ποστίς μπορούμε να καλύψουμε κάθε σας απαίτηση.

Τα τεχνητά μαλλιά που χρησιμοποιούνται είναι πιστή αντιγραφή των φυσικών. Επιδέχονται αλλαγή χτενίσματος άλλα όχι αλλαγή χρωματος.

Η EXTE γνωρίζοντας την καθημερινή ανάγκη της χρήσης των συνθετικών ποστίς από τη σύγχρονη γυναίκα και έχοντας λάβει σοβαρά υπόψη τη ζωτικότητα σημασίας που χρησιμοποιείται σήμερα έχει επιλέξει για εσάς το καλύτερο . Μέσα από δυο υπέροχες collection μπορείτε να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει . Υπάρχουν πολλά μοντέλα και στυλ ακόμα και για τις πιο ιδιαίτερες και απαιτητικές περιπτώσεις. Τα τεχνητά μαλλιά μας υπάρχουν σε μια ποικιλία αποχρώσεων και φυσικών ανταυγειών έτσι ώστε να καλύπτει σχεδόν το 100% των προτιμήσεων σας. Οι τεχνητές τρίχες που χρησιμοποιούνται στα ποστίς μας είναι ιδιαίτερης επεξεργασίας ώστε να πλησιάζουν πολύ στα φυσικά μαλλιά. Έτσι παρατηρούμε ότι η υφή, όψη και προεπιλεγμένα χρώματα μας δίνουν ένα τέλειο ξεχωριστό αξεσουάρ που είναι απαραίτητο και πολλές από εσάς το κρίνουν σαν αναπόσπαστο κομμάτι της γκαρνταρόμπας τους. Η διατήρηση του χρώματος χωρίς να αλλοιώνεται , η μαλακή υφή , το εύκολο και άνετο χτένισμα είναι τα πιο βασικά συστατικά επιτυχίας των ποστίς  της EXTE. Θα σας περιμένουμε στο απολαυστικό ταξίδι ομορφιάς της EXTE.

Δυνατοτητα κατασκευής και ειδικών παραγγελιών.

Κορυφη! Designed by webLiVE
Social:
FACEBOOK