Τι είναι το Reaving

REAVING

Το Hair Reaving είναι μια μέθοδος που δουλεύουμε στην ΕΧΤΕ, μιας και σπάνια πρόκειται για ένα σύστημα τοποθέτησης μαλλιών που δεν συναντά κανείς εύκολα κι αυτό λόγω της ιδιομορφίας και ιδιαίτερης χρήσης που απαιτείται.

Δηλαδή πρόκειται για μια εφαρμογή τρέσας φυσικής μηχ/της η χειρ/της επάνω στα μαλλιά μας με αργαλειό. Με το Reaving μπορούμε να αποκτήσουμε πολύ πυκνά πλούσια μακριά μαλλιά με τη διαφορά πυκνότητας από άλλες μεθόδους, όγκου μαλλιών, στο μήκος (πλούσια μαλλιά) χωρίς όμως να διακρίνεται το παραμικρό μιας και η ιδιαιτερότητα του Reaving είναι και η αυτή.

Δηλαδή σε πολύ λεπτές βάσεις επάνω στο κεφάλι ράβονται τρέσες. Ο χρόνος παραμονής των μαλλιών επάνω σας δεν ξεπερνά τις 6 εβδομάδες (ανάλογα πάντα με το πόσο γρήγορα μεγαλώνουν τα μαλλιά σας ) όπου και κατόπιν προχωράμε στο στάδιο της αναπροσαρμογής των υπάρχων μαλλιών-Reaving.

Επίσης μπορεί να γίνει και ειδική παραγγελία για εσάς σε virgin μαλλιά με συνδυασμό χειρ/της τρέσας έχοντας έτσι ένα αποτέλεσμα που αγγίζει το τέλειο. Μακριά μεταξένια μαλλιά που θα σας δώσουν αυτή την αίσθηση που ονειρεύεστε τώρα μπορείτε να τα αποκτήσετε στην ΕΧΤΕ.

Χαρείτε την ελευθερία των μαλλιών σας με την εγγύηση της ΕΧΤΕ. Τα EXTE REAVING διατίθενται σε 32 χρώματα σε ίσια, σπαστά, σγουρά REMY φυσικά μαλλιά.

Κορυφη! Designed by webLiVE
Social:
FACEBOOK