Εταιρεία

Η exte αποτελεί μία πολλά υποσχόμενη επιχείρηση στον χώρο των extensions. Ιδρύθηκε το 2001 στην Αθήνα από τον Πάνο Σταματόπουλο και εισήλθε δυναμικά και ανταγωνιστικά στην αγορά.

Η κύρια δραστηριότητά μας είναι τα hair extensions, οι περούκες και τα ποστίς. Κάθε σύγχρονη γυναίκα έχει τη δική της προσωπικότητα και εργασία μας αποτελεί η προσέγγιση των αναγκών της με στόχο ένα αριστο και εκλεπτυσμένο αποτέλεσμα.

Ύστερα από συνεχείς έρευνες, εγώ και οι συνεργάτες μου, καταφέραμε να διεισδύσουμε βαθύτερα στον τομέα των extensions, φθάνοντας στο σημείο να δουλεύουμε με μηχανήματα νέας γενιάς στην συγκόλληση των extensions. Καινοτομία μας έως και σήμερα αποτελεί το μηχάνημα freeze.

Η exte είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που δουλεύει σε τόσο υψηλά στάνταρτς. Εργαζόμαστε πάντα με ήθος και επαγγελματισμό με στόχο την τελειότητα στο έργο μας, αντιμετωπίζοντας τους πελάτες μας με σεβασμό και υπευθυνότητα. Σε συνεργασία με επώνυμους οίκους από όλο τον κόσμο, δημιουργήσαμε τα επιθυμητά αποτελέσματα στον τομέα έρευνας και ανάπτυξης σε ότι αφορά στα hair extensions.

Το όραμά μας είναι να είμαστε καινοτόμοι στο χώρο των extensions, προσφέροντας στους πελάτες μας ιδανικές λύσεις για τις ανάγκες τους.
Η διαδικτυακή μας παρουσία έχει σκοπό να σας δώσει μία αντιπροσωπευτική εικόνα των προϊόντων μας. Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

Με εκτίμηση