F.A.Q.

Λίγα λόγια για τα μαλλιά

ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΛΛΙΑΦΥΣΙΚΑ ΜΑΛΛΙΑ

Τα φυσικά μαλλιά που χρησιμοποιούμε στην ΕΧΤΕ είναι 100% φυσικό μαλλί επεξεργασμένο κατά τέτοιο τρόπο ώστε η τρίχα να διατηρεί τις ιδιότητες της. Είναι πάρα πολύ σημαντικό ο τρόπος επεξεργασίας των μαλλιών να γίνετε έτσι ώστε να μην καταστρέφεται η δομή της τρίχας (λέπια) οπότε και η τρίχα να μπορεί να αντιδράσει φυσιολογικά στις ανάλογες εργασίες (βαφή , ίσιωμα , χτένισμα) και βεβαία να κρατάει την αρχική της φόρμα χωρίς να φριζάρει ή μπερδεύει το μαλλί. Ο τόπος και ο τρόπος περισυλλογής αυτών των φυσικών μαλλιών που χρησιμοποιούνται παίζει επίσης καθοριστικό ρόλο στη βαθμίδα ποιότητας που μπορεί κανείς να διαπιστώσει. Έτσι βλέπουμε και στην γενικότερη αγορά διαφορές ανάμεσα σε τιμές και ποιότητα μαλλιών. Επίσης ένα πάρα πολύ σημαντικό στοιχείο για την επιλογή τρίχας είναι τα Remy η non-Remy μαλλιά.

Remy μαλλιά εννοούμε τα μαλλιά που έχουν την ίδια φορά της τρίχας από άκρη σε άκρη, με λίγα λόγια ίδια κατεύθυνση των λεπιών της τρίχας. Είναι ίσως ο σημαντικότερος λόγος που θα αξιολογούσε κανείς για την σταθερότητα της ποιότητας και συνεπώς αποτελέσματος, (με τα Remy μαλλιά αποφεύγουμε συνήθως το να μπερδεύονται τα μαλλιά ή να μην χτενίζονται άνετα).

VIRGIN ΜΑΛΛΙΑ

Τα μαλλιά virgin (παρθένα) είναι κομμένα φυσικά μαλλιά (κοτσίδα) κατευθείαν από κεφάλι χωρίς να έχουν υποστεί όμως καμιά χημική ή τεχνητή επεξεργασία. Αυτό σημαίνει ότι στη συγκεκριμένη ποιότητα τρίχας έχουμε ένα ατόφιο φυσικό μαλλί που μας δίνει την δυνατότητα όμως να επέμβουμε χρωματικά είτε με χημική εργασία είτε με τεχνητή εργασία και να κάνουμε από την αρχή αυτό που θέλουμε. Τα virgin μαλλιά είναι πραγματικά δυσεύρετα και πιο ακριβά από τα υπόλοιπα. Στην EXTE διαθέτουμε virgin μαλλιά για ιδιαιτέρους v.i.p. πελάτες μας και όχι μόνο. Αν θέλετε λοιπόν να χαρείτε τα ξεχωριστά και ιδιαίτερα virgin μαλλιά της EXTE δεν έχετε πάρα να μας επισκεφθείτε σε ένα από τα καταστήματα μας ή να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε κάποιος ειδικός συνεργάτης μας θα σας ενημερώσει και κατευθύνει ανάλογα με τις απαιτήσεις και ανάγκες σας.

Τι είναι περούκα

ΠΕΡΟΥΚΑTI ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΟΥΚΑ;

ΠΕΡΟΥΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ:
1. Αισθητικούς λόγους
2. Καλλιτεχνικές δραστηριότητες
3. Για λόγους υγείας (αλωπεκία- εγκαύματα)
4. Παθήσεις (χημειοθεραπεία)

Έτσι λοιπόν οι περούκες χωρίζονται στις έξης κατηγορίες
1. Μόδας
2. Θεάτρου
3. Παθήσεων (ιατρικές περούκες)
4. Βιτρίνας

Αντίστοιχα υπάρχουν περούκες:

Αντρικές
Γυναικείες
Παιδικές

ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ ΕΧΤΕ
Στα καταστήματα μας βρίσκετε μια τεραστία συλλογή και ποικιλία περουκών που συνεχώς ανανεώνεται. Μπορείτε σίγουρα να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει και να ανανεώσετε τη διάθεση σας αλλάζοντας:

Χρώμα
Κουπ
Στυλ

Στην ΕΧΤΕ διαθέτουμε τμήμα ειδικών παραγγελιών C.Μ.W.
Το C.Μ.W (Custom Made Wigs) είναι ένα νέο πρωτοποριακό σύστημα για πρώτη φόρα στην ελλαδα, όπου μας επιτρέπει να παρέχουμε πιστή απόλυτα αντιγραφή των μαλλιών μέσω H/Υ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ.
Επίσης μπορούμε να πιστοποιήσουμε το αποτέλεσμα των μαλλιών σας αφού με το C.Μ.W υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας του δικού σας αποκλειστικά μοντέλου περούκας.

Σε συνεργασία πάντα με μεγάλες εταιρείες (εργοστάσια) των Η.Π.Α έχουμε την ανάλογη εμπειρία και τεχνογνωσία για να καλύψουμε οποιαδήποτε απαίτηση σας. Το Χόλυγουντ και ο Αμερικανικός κινηματογράφος έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στην εκσυγχρονίση και συνεχή βελτίωση των προϊόντων μας. Συνεργάτες μας είναι

ELLEN WILLE

GISELA MAYER

VICTORIA BECKAM

ΜΑΛΛΙΑ
Τα μαλλιά των περουκών της ΕΧΤΕ χωρίζονται σε τέσσερις κατηγορίες
Φυσικά
Τεχνητά
Ανάμεικτα
Νέας γενιάς (CYBER)

Σε όλες τις παραπάνω κατηγορίες μαλλιών υπάρχουν διαφορετικές ποιότητες που καθορίζουν τις τιμές των περουκών αντίστοιχα. Γι αυτό το κόστος ποικίλει ανάλογα.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΒΑΣΕΙΣ ΠΕΡΟΥΚΑΣ

Οι περούκες της ΕΧΤΕ είναι κατασκευασμένες από ελαφρά υλικάΠΕΡΟΥΚΑ

νέας γενιάς ώστε να μην επιβαρύνουν και ζεσταίνουν ιδιαίτερα κατά την καλοκαιρινή σεζόν. Ειδική μη ορατή βάση σας δίνει ένα αισθητικά τέλειο αποτέλεσμα κίνησης στα μαλλιά σας και σιγουριά για τις καθημερινές σας δραστηριοτητες. Η κατασκευή της βάσης μιας περούκας χωρίζετε σε τρεις κατηγορίες σε όλους τους τύπους μαλλιών

1. Χειροποίητη

2. Ημιχειροποίητη

3. Μηχανοποίητη

Από την κατασκευή της βάσης καθορίζονται τα εξής:

1. Εφαρμογή

2. Θερμοκρασία

3. Βάρος

4. Αίσθηση

5. Αισθητικό αποτέλεσμα

6. Λεπτομέρεια (Χωρίστρα-κρόταφοι-κορυφή-αυχένας)

ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΛΛΙΑΠΕΡΟΥΚΑ

Στην ΕΧΤΕ χρησιμοποιούμε αποκλειστικά και μόνο 100% φυσικά Remy μαλλιά. Η ποιότητα της τρίχας περνάει από αυστηρό έλεγχο με βάση τα υψηλότερα στάνταρτς. Μπορούμε έχοντας αυτές τις προϋποθέσεις να παρέχουμε τα εξής:

1. Φυσικό αποτέλεσμα

2. Σωστή εφαρμογή

3. Δυνατότητα κάθε τύπου χτενίσματος η κουπ

4. Φυσικά χρώματα (αποχρώσεις κομμωτηρίου)

5. Μεγάλη διάρκεια ζωής

6. Τεχνικές εργασίες

Στα Remy μαλλιά τα λέπια της κάθε τρίχας έχουν πάντα την ίδια κατεύθυνση, με αποτέλεσμα να μην μπερδεύουν.

ΤΕΧΝΗΤΗ ΤΡΙΧΑ

Στην τεχνητή τρίχα των περουκών της ΕΧΤΕ ανακαλύπτουμε ότι η υφή της και το πάχος της τρίχας αγγίζει κατά πολύ τα χαρακτηριστικά των φυσικών μαλλιων. Οι τρίχες που χρησιμοποιούνται έχουν τα εξής χαρακτηριστικά:

1. Μεγάλη διάρκεια ζωής

2. Μη αλλοίωση χρώματος από τον ήλιο

3. Αντοχή στην θερμοκρασία (από το κρύο μέχρι ζεστό)

4. Μεγάλη ποικιλία χρωμάτων

5. Δυνατότητα αλλαγής χτενίσματος

6. Δυνατότητα κουρέματος

7. Διατήρηση του χτενίσματος για όλη τη διάρκεια ζωής των μαλλιών

ΑΝΑΜΕΙΚΤΑ ΜΑΛΛΙΑ

Τα ανάμεικτα μαλλιά είναι ο συνδυασμός φυσικών και τεχνητών μαλλιών μαζί. Συνεπώς έχουν ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά και ιδιότητες που βρίσκουμε στα φυσικά και τεχνητά μαλλιά αντιστοιχα. Τα ανάμεικτα μαλλιά χρησιμοποιούνται σε περιπτώσεις που θέλουμε να δώσουμε γκρίζα απόχρωση στη περούκα.

CYBER

Τα μαλλιά νέας γενιάς CYBER είναι το αποτέλεσμα της τεχνητής τρίχας με τα ιδανικά χαρακτηριστικά και αντιδράσεις των φυσικών μαλλιών. Δηλαδή στην τρίχα CYBER υπάρχει η δυνατότητα χτενίσματος και τεχνικών εργασιών σε υψηλή θερμοκρασία όπως:

1. Ψαλίδι ηλεκτρικό

2. Μπούκλες

3. Τοστιέρα

4. Θερμική μασιά

5. Πιστολάκι

6. Σεσουάρ

Διαδικασίες που δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε στα τεχνητά μαλλιά.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Θέλετε να αποκαταστήσετε τα φυσικά μαλλιά σας με κάτι διαφορετικό;

Θέλετε να αποκαταστήσετε την εικόνα που είχατε πριν την απώλεια των μαλλιών σας;

Σε οποιαδήποτε περίπτωση μπορείτε να έχετε την δική σας περούκα έτσι ακριβώς όπως εσείς επιθυμείτε.

Επίσκεψη και στον χώρο σας. Είμαστε συμβεβλημένοι με όλα τα ταμεία.

Τι είναι ποστίς

ΠΟΣΤΙΠΟΣΤΙΣΣ

Τα μαλλιά που χρησιμοποιούνται στα ποστίς της ΕΧΤΕ χωρίζονται σε:

1. ΦΥΣΙΚΑ

2. ΤΕΧΝΗΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Τα ποστίς κατασκευάζονται ανάλογα με τις ανάγκες και απαιτήσεις του πελάτη μας. Γι αυτό πέρα από την στάνταρ βάση που χρησιμοποιούμε για την προσαρμογή των μαλλιών έχουμε και την δυνατότητα ειδικών παραγγελιών και ειδικών κατασκευών.

ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΣΤΙΣ

Τα μαλλιά που χρησιμοποιούνται για τα ποστίς της ΕΧΤΕ είναι 100% εγγυημένα Remy φυσικά μαλλιά και έχουν όλες τις προδιαγραφές της φυσικής τρίχας, έτσι ώστε να μπορούμε να κάνουμε και τις ανάλογες εργασίες, με αυτό τον τρόπο παρέχουμε μεγάλη διάρκεια ζωής των μαλλιών του ποστίς και έχουμε πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Κάντε δώρο στον εαυτό σας η στην φίλη σας κάτι που θα χαίρετε για πολύ καιρό.

Το ποστίς είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να είμαστε πάντα χτενισμενες και περιποιημένες.

Στην ΕΧΤΕ έχουμε την δυνατότητα να καλύψουμε όλες τις φυσικές αποχρώσεις και τόνους μαλλιών όπως επίσης και όλα τα μήκη μαλλιών.

Τα φυσικά ποστίς διατίθενται επίσης σε ίσια , σπαστά , μπουκλαριστά , σγουρά.

Υ.Γ. Τα φυσικά , μαλλιά που χρησιμοποιούμε έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά που έχουν οι φυσικές τρέσες της EXTE (AFRODITE), Βαφές, Περμανάντ, Ανταύγειες, Χτένισμα, Κούρεμα.

ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΠΟΣΤΙΣ

Μέσα από μια μεγάλη γκάμα από τύπους χρώματα και αποχρώσεις ποστίς μπορούμε να καλύψουμε κάθε σας απαίτηση.

Τα τεχνητά μαλλιά που χρησιμοποιούνται είναι πιστή αντιγραφή των φυσικών. Επιδέχονται αλλαγή χτενίσματος άλλα όχι αλλαγή χρωματος.

Η EXTE γνωρίζοντας την καθημερινή ανάγκη της χρήσης των συνθετικών ποστίς από τη σύγχρονη γυναίκα και έχοντας λάβει σοβαρά υπόψη τη ζωτικότητα σημασίας που χρησιμοποιείται σήμερα έχει επιλέξει για εσάς το καλύτερο . Μέσα από δυο υπέροχες collection μπορείτε να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει . Υπάρχουν πολλά μοντέλα και στυλ ακόμα και για τις πιο ιδιαίτερες και απαιτητικές περιπτώσεις. Τα τεχνητά μαλλιά μας υπάρχουν σε μια ποικιλία αποχρώσεων και φυσικών ανταυγειών έτσι ώστε να καλύπτει σχεδόν το 100% των προτιμήσεων σας. Οι τεχνητές τρίχες που χρησιμοποιούνται στα ποστίς μας είναι ιδιαίτερης επεξεργασίας ώστε να πλησιάζουν πολύ στα φυσικά μαλλιά. Έτσι παρατηρούμε ότι η υφή, όψη και προεπιλεγμένα χρώματα μας δίνουν ένα τέλειο ξεχωριστό αξεσουάρ που είναι απαραίτητο και πολλές από εσάς το κρίνουν σαν αναπόσπαστο κομμάτι της γκαρνταρόμπας τους. Η διατήρηση του χρώματος χωρίς να αλλοιώνεται , η μαλακή υφή , το εύκολο και άνετο χτένισμα είναι τα πιο βασικά συστατικά επιτυχίας των ποστίς της EXTE. Θα σας περιμένουμε στο απολαυστικό ταξίδι ομορφιάς της EXTE.

Δυνατοτητα κατασκευής και ειδικών παραγγελιών.

Τι είναι extensions

EXTEEXTENSIONS EXTENSIONS

Τα HAIR EXTENSIONS είναι μια τεράστια κατηγορία από μόνη της αν σκεφτεί κανείς ότι χωρίζονται σε διάφορες μεθόδους που μπορεί να επιλέξει κανείς για μια τέτοια εφαρμογή. Πρόκειται για μια υπηρεσία σχετικά νέα που έχει μπει στην τρίτη δεκαετία ζωής του κομμωτηριακού χώρου . Εξελίσσεται συνεχώς με διαφορετικούς τρόπους τοποθέτησης αν και ο πιο γνωστός μέχρι σήμερα είναι οι τούφες EXTE. Στα HAIR EXTENSIONS η όλη διαδικασία αποτελείται από το μηχάνημα συγκόλλησης των μαλλιών και τις τούφες. Η τούφα EXTE χωρίζεται σε δυο βασικά μέρη στο μαλλί και στο υλικό συγκόλλησης (κερατίνη). Εάν έχουμε μια πολύ καλή ποιότητα τρίχας και ένα αξιόπιστο υλικό συγκόλλησης μαλλιών σε συνδυασμό με τη συσκευή τοποθέτησης τότε μπορούμε να κάνουμε μια πολύ σωστή εφαρμογή χωρίς πρόβλημα αν και εφόσον γνωρίζουμε πολύ καλά αυτό που κάνουμε . Γι αυτό κάλο θα είναι να εμπιστευτούμε τα EXTE σε ανθρώπους που πραγματικά γνωρίζουν το αντικείμενο πολύ καλά και βεβαία που θα μας παρέχουν και την ανάλογη ποιότητα μαλλιών και δουλειάς παράλληλα. Στην EXTE μπορείτε πραγματικά να απολαύσετε αυτή την υπηρεσία μας μιας και γνωρίζουμε πολύ καλά τι σημαίνει EXTE και αυτό γιατί στην EXTE αγαπάμε τα extensions.

Ανάπτυξη και πορεία

Η ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ

Ο O.M.C. (Organisation Mondial Coiffure), δηλαδή η διεθνής ομοσπονδία των κομμωτηρίων αντιπροσωπεύοντας 70 χώρες μαζί με 1.000.000 κομμωτές έχουν δηλώσει ότι τα hair extensions και η τοποθέτηση είναι, μετά τη βαφή, η πιο γρήγορα αναπτυσσομένη υπηρεσία κομμωτηρίου στην σημερινή κομμωτική αγορά.

Αυτή η υπηρεσία θα είναι επιτυχημένη μονό αν οι κομμωτές είναι εκπαιδευμένοι επαγγελματικά. Η exte προσφέρει ένα ειδικό εκπαιδευμένο πρόγραμμα που αγγίζει όλες τις απαιτήσεις και θεωρείται ως ένα από τα καλυτέρα και πιο λεπτομερή προγράμματα που είναι διαθέσιμα σήμερα. Οι μαθητές οδηγούνται βήμα βήμα στο μονοπάτι του επαγγελματισμού.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΑ EXTENSIONS ΤΗΣ EXTE

Τα extensions είναι ανεκτίμητο κομμάτι της δουλειάς μας. Μας δίνει απόλυτη ελευθερία δημιουργώντας ότι στυλ θελουμε. Όποιο μήκος ή χρώμα έχει ένα μοντέλο που θα έρθει σε εμάς, μπορούμε να δημιουργήσουμε όγκο, μήκος και χρώμα, δεν είναι πρόβλημα πια. Επίσης μας απελευθερώνει πολύ χρόνο στο κομμωτήριο.

Τι είναι τούφες

ΤΟΥΦΕΣ

Οι τούφες θεωρούνται μια κλασσική πλέον μέθοδος προσθετικής μαλλιών μιας και δουλεύεται ήδη μια εικοσαετία στο χώρο μας. Η τούφα ΕΧΤΕ αποτελείται από δυο βασικά συστατικά την τρίχα και την κόλλα (κερατίνη). Η τοποθέτηση μπορεί να γίνει εξίσου και με ζεστά και με κρύα (υπέρηχοι) μηχανήματα . Επισημαίνουμε ότι η σωστή κερατίνη πρέπει να ανταποκρίνεται και στα δυο μηχανήματα.

Τα βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει μια σωστή κερατίνη είναι τα παρακάτω :

1. Εύκολη ανάπλαση (με το χέρι )
2. Σταθερότητα (να μην έχει απώλειες το μαλλί )
3. Διάρκεια ζωής (6 μήνες )
4. Ανθεκτικότητα (σε τεχνικές εργασίες )
5. Εύκολη αφαίρεση

Το δεύτερο συστατικό μιας τούφας ΕΧΤΕ που είναι η τρίχα, είναι επίσης πάρα πολύ σημαντικό για ένα σωστό αποτέλεσμα. Η σταθερότητα των μαλλιών, η ευχρηστία, η κίνηση και η όψη είναι όλα αυτά που καθορίζει η ποιότητα των μαλλιών.

Τα χαρακτηριστικά της ποιότητας ΕΧΤΕ είναι τα ακόλουθα:

1 .Ευχρηστία (δεν μπλέκονται τα μαλλιά )
2. Εύκολο χτένισμα
3. Δεν φριζάρουν
4. Αντοχή (δεν σπάνε στις τεχνικές εργασίες)
5. Υγιή όψη ( να μην γίνονται τζίβα )
6. Υγιές χρώμα

Στην ΕΧΤΕ ακλουθώντας πάντα τα βασικά στάνταρ για τη σωστή τοποθέτηση των extensions έχουμε καταφέρει να συγκεντρώνουμε όλα τα παραπάνω απαραίτητα στοιχεία έτσι ώστε να μπορείτε να χαρείτε υπέροχα μακριά μαλλιά πάντα με την εγγύηση της ΕΧΤΕ.

Τι είναι το Reaving

REAVING

Το Hair Reaving είναι μια μέθοδος που δουλεύουμε στην ΕΧΤΕ, μιας και σπάνια πρόκειται για ένα σύστημα τοποθέτησης μαλλιών που δεν συναντά κανείς εύκολα κι αυτό λόγω της ιδιομορφίας και ιδιαίτερης χρήσης που απαιτείται.

Δηλαδή πρόκειται για μια εφαρμογή τρέσας φυσικής μηχ/της η χειρ/της επάνω στα μαλλιά μας με αργαλειό. Με το Reaving μπορούμε να αποκτήσουμε πολύ πυκνά πλούσια μακριά μαλλιά με τη διαφορά πυκνότητας από άλλες μεθόδους, όγκου μαλλιών, στο μήκος (πλούσια μαλλιά) χωρίς όμως να διακρίνεται το παραμικρό μιας και η ιδιαιτερότητα του Reaving είναι και η αυτή.

Δηλαδή σε πολύ λεπτές βάσεις επάνω στο κεφάλι ράβονται τρέσες. Ο χρόνος παραμονής των μαλλιών επάνω σας δεν ξεπερνά τις 6 εβδομάδες (ανάλογα πάντα με το πόσο γρήγορα μεγαλώνουν τα μαλλιά σας ) όπου και κατόπιν προχωράμε στο στάδιο της αναπροσαρμογής των υπάρχων μαλλιών-Reaving.

Επίσης μπορεί να γίνει και ειδική παραγγελία για εσάς σε virgin μαλλιά με συνδυασμό χειρ/της τρέσας έχοντας έτσι ένα αποτέλεσμα που αγγίζει το τέλειο. Μακριά μεταξένια μαλλιά που θα σας δώσουν αυτή την αίσθηση που ονειρεύεστε τώρα μπορείτε να τα αποκτήσετε στην ΕΧΤΕ.

Χαρείτε την ελευθερία των μαλλιών σας με την εγγύηση της ΕΧΤΕ. Τα EXTE REAVING διατίθενται σε 32 χρώματα σε ίσια, σπαστά, σγουρά REMY φυσικά μαλλιά.

Τι είναι αυτοκόλλητο

ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ

Το αυτοκόλλητο σύστημα της ΕΧΤΕ είναι ένας πλέον καθιερωμένος, ιδανικός και γρήγορος τρόπος εφαρμογής extensions που τον συναντάμε πολύ συχνά σε fashion show, πασαρέλες, επιδείξεις μόδας, τηλεόραση, φωτογραφήσεις, γάμους αλλά και καθημερινά στις σύγχρονες γυναίκες που αποφασίζουν να κάνουν μια γρήγορη αλλαγή.

Ο χρόνος που απαιτείται για μια τέτοια τοποθέτηση δεν ξεπερνά τα 45 – 60 λεπτά για μια full τοποθέτηση extension. Η διάρκεια παραμονής των αυτοκ/των τρεσών επάνω σας είναι από 3 – 6 εβδομάδες και αυτό καθορίζετε από τον τρόπο που θα επιλέξουμε να τοποθετήσουμε τα μαλλιά. Υπάρχουν παραπάνω από μια μέθοδοι τοποθέτησης αυτ/των τρεσών.

Η αίσθηση που μας δίνουν τα συγκεκριμένα exte είναι μαλλιά ανάλαφρα που δεν φαίνονται για extensions. Ακόμα και δια της αφής είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς ότι τα μαλλιά που έχετε δεν είναι δικά σας και όλα αυτά βέβαια με την εγγύηση της ΕΧΤΕ. Το αυτ/το σύστημα βρίσκεται σε μια γκάμα 28 χρωμάτων και σε μήκος μαλλιών 45 – 50 cm.

Τι είναι Double

DOUBLE

Τα Double είναι και αυτό ένα ταχείας εφαρμογής τρόπος τοποθέτησης ΕΧΤΕ μιας και απαιτείται μόνο ένα χρονικό διάστημα μόλις 45 λεπτών για την πλήρη τοποθέτηση των μαλλιών.

Τα double είναι μια τρέσα διπλή μηχ/τη ή χειρ/τη (υπάρχει η δυνατότητα επιλογής από τον πελάτη) η οποία σταθεροποιείται επάνω στα μαλλία σας με τούφες κερατίνης (ζεστό η κρύο) όπως και με microring.

Τα double exte μπορούν να παραμείνουν έως και 6 εβδομάδες επάνω σας όπου και μετά γίνεται η καθιερωμένη συντήρηση – ανανέωση . Ο χρόνος ζωής των συγκεκριμένων μαλλιών double είναι από 6 μήνες έως 1 χρόνο ανάλογα πάντα την χρήση που τους γίνεται από εσάς.

Πρόκειται για μια μέθοδο που δεν κουράζει τα μαλλιά αφού υπάρχει η δυνατότητα επιλογής διαφορετικών σημείων στήριξης κάθε φορά που γίνεται η συντήρηση τους, δηλαδή, κάθε 2 μήνες σχεδόν. Διατίθενται σε 24 βασικά χρώματα και μήκος 45 – 50 cm. Αποκτείστε τώρα τα δικά σας extensions μέσα σε μια επίσκεψη 45 λεπτών σε ένα από τα καταστήματα μας με την εγγύηση της ΕΧΤΕ.

Τι είναι τρέσα ράφτη

ΤΡΕΣΑ ΡΑΦΤΗ

Η ραφτή τρέσα είναι μια μέθοδος που έχει καθιερωθεί στην ελληνική και παγκόσμια αγορά εδώ και πάρα πολλά χρόνια κι αυτό γιατί μπορούμε να έχουμε σταθερότητα μαλλιών, μήκος, χρώμα, όγκο, μέσα σε λίγη ώρα. Στην ραφτή τρέσα η συντήρηση ανανέωση πρέπει να γίνετε περίπου κάθε 6 εβδομάδες ανάλογα πάντα με το πόσο γρήγορα μεγαλώνουν και τα δικά μας μαλλια. Στην μέθοδο αυτή δεν χρησιμοποιούνται καθόλου υλικά συγκόλλησης. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα επιλογής σε χειρ/τη η μηχ/τη τρέσα όπως και σε virgin μαλλιά για τις πιο απαιτητικές.

Σας γοητεύει το να έχετε μακριά μαλλιά;

Θέλετε ένα νέο λουκ;

Αποφασίσατε να τολμήσετε μια αλλαγή που πάντα ονειρευόσασταν;

Στην ΕΧΤΕ μπορείτε να πραγματοποιήσετε το όνειρο σας μέσα σε πολλή λίγη ώρα σε κάποιο από τα καταστήματα μας που σας εξυπηρετεί καλύτερα. Τις ραφτές τρέσες μπορείτε να τις επιλέξετε μέσα σε μια γκάμα ίσιων, σπαστών, σγουρών, μαλλιών ανάμεσα από 24 φυσικές αποχρώσεις μαλλιών και σε ότι μήκος επιθυμείτε.

Τι είναι Microring

MICRORING

Το microring είναι μια εκλεπτυσμένη μέθοδος τοποθέτησης τούφας ΕΧΤΕ με ένωση χωρίς καμιά συγκόλληση. Η ένωση πραγματοποιείται από ένα μικροσκοπικό δακτυλίδι το οποίο με τη μέθοδο της σύσφιξης σταθεροποιεί την προσαρμογή της τούφας ΕΧΤΕ επάνω στο δικό σας μαλλί.

Υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης μαλλιών για full exte ή και για σημεία που θέλουμε να δώσουμε έμφαση, φράντζα, κοτσιδάκια, αυχένας, ανταύγειες, μες. Τα microring διατίθενται σε 24 χρώματα φυσικά για όλες τις αποχρώσεις σε ίσια, σπαστά, σγουρά.

Τα προτείνουμε σε κύριες που έχουν κουρασμένα – ταλαιπωρημένα μαλλια. Επίσης είναι ένας τρόπος τοποθέτησης ανταυγειών ή μες σε κυρίες που είναι σε εγκυμοσύνη και δεν προτείνονται χημικές εργασίες στο κεφάλι(ντεκαπάζ-βαφή).

Τι είναι τρέσα

ΤΡΕΣΕΣ

Στην EXTE δίνουμε πολύ μεγάλη σημασία στο προϊόν που ονομάζεται τρέσα και αυτό διότι πρόκειται για ένα καθημερινής χρήσης προϊόν που θα πρέπει να πληρεί τις προδιαγραφές που απαιτούνται για να μας δίνει πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα. Συνεπώς στην EXTE η ποιότητα των τριχών που αποτελείται μια τρέσα παίζει καθοριστικό ρόλο για εμάς. Δίνοντας την ύψιστη σημασία στις υψηλές απαιτήσεις της πελατείας μας αλλά και στα πολύ υψηλά στάνταρτς που μας καθορίζουν τις δικές μας απαιτήσεις, έχουμε επιλέξει για εσάς την αντίστοιχη ποιότητα μαλλιών.

 

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΡΕΣΑΣ REMY

Μια σωστή ποιότητα τρέσας πρέπει να έχει τις παρακάτω χαρακτηριστικές ιδιότητες :

1. Υγιή εμφάνιση μαλλιών
2. Σταθερότητα χρώματος
3. Ευχρηστία – εύκολο βούρτσισμα (να μην μπερδεύουν)
4. Διάρκεια ζωής (ανάλογα με τη σωστή χρήση και κάτω από τις οδηγίες μας )
5. Καθαρή εμφάνιση ( να μην μαζεύουν τα μαλλιά με κατεύθυνση προς τα πάνω όταν τα αφήνουμε ελεύθερα )
6. Απαλή συμπεριφορά τρίχας (να μην φριζάρουν )
7. Σωστή ανταπόκριση στο χτένισμα (σε κομμωτικές υπηρεσίες)
8. Επιθυμητή φυσική εικόνα των μαλλιών μετά το λούσιμο – στέγνωμα

Τι είναι τυρμπάν

ΤΥΡΜΠΑΝ ΕΧΤΕTΥΡΜΠΑΝ

Στην ΕΧΤΕ γνωρίζοντας και έχοντας επίγνωση ότι πέρα από την μόδα το
τυρμπάν είναι μια πρώτη ανάγκη για ορισμένους ανθρώπους.

Έχουμε επιλέξει για εσάς πολλά διαφορετικά σχέδια που αρμόζουν σε κάθε περίπτωση.

Μεγάλη ποικιλία επίσης σε μαντήλια μεταξωτά και τυρμπάν.H συλλογή συνεχώς ανανεώνεται.